Hoppa till innehåll

Sista helgen för hoppsäsongen – dags att städa!

Nu är det dags att säga hej då till hoppsäsongen i Gryttjom, som avslutas den här helgen (12-13 okt). Det är hög tid att packa ihop våra saker och tömma skåp, lådor, stugor, rum och husvagnar. Låt oss också ge våra klubblokaler en sista städning innan vi stänger för säsongen. Tillsammans gör vi detta till en smidig och rolig avslutningshelg…och det finns en bonus! 

Ta ditt eget först

  • Skåp – Töm och låt stå olåst över vintern. Varför? Jo, olåsta skåp lockar inte till inbrott…
  • Lagrum – Rensa ut allt som är personligt och framför allt ÄTBART! Se till att inget som kan göda ev råttfamiljer finns kvar. Även lagrummen ska vara olåsta.
  • Kökslådor – Ska tömmas, på ALLT! Ta hem kryddor, konserver och bakplåtspapper (eller vad ni nu har i lådorna). Torka ur och ställ upp-å-ner.
  • Husvagnar – Töm din husvagn på ätbart, plocka in din elkabel och passa på att städa upp runt husvagnen. Elen till husvagnarna kommer stängas av sista helgen i oktober.
  • Nedre/Övre – Ni som övernattar här, tänk på att stänga av elementen, stänga igen fönstren och städa upp ev. skräp.

Självklart kommer vi behöva göra större saker än detta för att packa ihop Gryttjom, men man måste ju börja någonstans och varför inte börja med sitt eget skåp?

Hjälp sedan till med allt annat

Det är dags för storstädning där vi ger alla våra allmänna ytor (packen, mysrummet, köket och duscharna) en riktig genomkörare. Vi behöver även tömma kylskåpen och frysen på mat.
Men Gryttjom är så mycket mer än bara klubblokalen! Utomhus har vi massor av områden som väntar på att bli omhändertagna inför vintern, som verandan, ilastningsplatserna och tandemområdet.

Se hela arbetslistan: Stänga Gryttjom – Att göra!

Men blir det hoppning oxå?

Självklart blir det hoppning! (om vi har väder…)
Och för alla som hjälper till med städningen och jobbar med att stänga Gryttjom för säsongen erbjuder vi gratis hoppning hela helgen.

På lördag kväll sker årets sista stormöte. Missa inte det!

Höstens första anläggningshelg

Den första bygg- och anläggningshelgen är planerad till 26-27 oktober. Även om du inte är del av själva anläggningsgruppen är du mer än välkommen att hjälpa till. Mer info kommer!