Hoppa till innehåll

Fallskärmsuppvisning

SPÄNNANDE OCH POPULÄRT INSLAG PÅ DITT EVENT

Fallskärmshoppning är alltid ett uppskattat inslag i samband med olika företagsevenemang eller andra sammankomster där man på ett enkelt sätt vill fånga allas blickar.

Hopparna kan landa på ett område så litet som 50 x 50 meter och för att ytterligare öka exponeringen kan flaggor eller vimplar användas med t ex logotyper och företagsfärger på. Även fallskärmarna i sig kan förses med logotyper eller beställas med önskad färgkombination. Mindre föremål som matchbollar, presentkort och dylikt kan medföras av hopparna för att öka intresset hos publiken.

Även tandemhoppare kan medverka vid uppvisningar och då kan t ex företagets VD landa som tandempassagerare framför alla anställda i samband med ett företagsjippo. Stockholms Fallskärmsklubb har lång erfarenhet av uppvisningar runt om i länet vid t ex fotbollsmatcher, produktlanseringar, företagskickoffer, temadagar, födelsedagar och liknande. Endast fantasin och Trafikverket sätter gränser för när vi kan medverka med en fallskärmsuppvisning för att ge åskådarna en oförglömlig upplevelse.

Verkar detta intressant? Självklart! Och det kostar ju inget att fråga heller! Kontakta oss gärna på styrelsen@skydive.se för mer information!

Välkommen med din förfrågan!