Hoppa till innehåll

Köp presentkort för tandemhopp

Att ge bort ett presentkort på ett fallskärmshopp är ett fantastisk sätt att höja pulsen på vänner, nära och kära.
Du betalar säkert med kort eller Swish och väljer själv om du vill få presentkortet skickat digitalt till din e-postadress eller via post. Om du väljer att få presentkortet levererat via post levereras det inom 1-2 arbetsdagar.

Om du köper ett presentkort utan fotografering kan detta ändå läggas till vid tidsbokning.

  • Presentkortet är giltigt 1 år
  • Snabb leverans
  • 30 dagars öppet köp
  • Presentkort som levereras via post skickas i anonyma kuvert utan logotyp (vi vill ju inte riskera att förstöra överraskningen!)

Läs mer om tandemhoppet här »

Tandemhopp

Du selas ihop med en instruktör som guidar dig igenom din frifallsupplevelse. Du får låna gogglar, overall, huvudbonad, och handskar vid behov. Hela äventyret tar runt 2 timmar med förberedelser.
2 795 kr

Tandemhopp & fotograf

Paket med tandemhoppfotograf Fotograf En fotograf följer med under hela äventyret och förevigar förberedelser, flygtur, uthopp och frifall. När du landar står fotografen och filmar landningen.
3 995 kr

Tandemhopp & handkamera

Paket med tandemhopphandkamera.

Handkamera

Under hela hoppet har instruktören med sig en kamera monterad på handleden, du får sköna bilder från hela hoppet och skärmflygningen.

3 595 kr

Influencer Tandem Fotograf + Handkamera

En fotograf följer med under hela äventyret och förevigar ditt hopp med både foto och video i detta paket har vi lagt till en handkamera som tandeminstruktören har på handleden. I detta paket för du verkligen mycket video och fotomaterial.
4 795 kr