Hoppa till innehåll

Hoppa fallskärm

Genom ett tandemhopp med en erfaren instruktör kan du helt utan tidigare erfarenhet få uppleva hur det är att falla fritt genom luften från 4000 meter!

Tandemhopp

Du selas ihop med en instruktör som guidar dig igenom din frifallsupplevelse. Du får låna gogglar, overall, huvudbonad, och handskar vid behov. Hela äventyret tar runt 2 timmar med förberedelser.
2 795 kr

Tandemhopp & handkamera

Paket med tandemhopphandkamera.

Handkamera

Under hela hoppet har instruktören med sig en kamera monterad på handleden, du får sköna bilder från hela hoppet och skärmflygningen.

3 595 kr

Tandemhopp & fotograf

Paket med tandemhoppfotograf Fotograf En fotograf följer med under hela äventyret och förevigar förberedelser, flygtur, uthopp och frifall. När du landar står fotografen och filmar landningen.
3 995 kr

Vem kan hoppa?

 • Vikt: Max 100 kg.
 • Längd: 140-200 cm.
 • Ålder: 12 år, målsman ska närvara om hopparen är under 18 år.
 • Hälsa: Fullt frisk. Nykter.
 • Funktionshinder: Är oftast inte något problem. Kontakta oss för detaljer.

Presentkort

Vi erbjuder presentkort med en giltighetstid på 1 år för att ge bort. Läs mer »

Vanliga svar på frågor

 • Vi hoppar i Gryttjom, 12 mil norr om Stockholm.
 • Prislista för hopp med eller utan fotograf hittar du i butiken.
 • Oömma kläder efter väder, resten löser vi.
 • Tiden ni bokar är er ankomsttid, ni behöver inte komma tidigare än så.
 • Man kan inte ta med egen kamera under hoppet.
 • Större sällskap? Kontakta oss för information om grupperbjudanden.
 • Och glöm inte, det är vansinnigt roligt att hoppa fallskärm!
 • Vi sparar dina bilder och videor i molnet i en period av ett år.

Mer frågor och svar hittar du här »

Bokning

Var ute i god tid med din bokning, 2 till 3 veckor är en bra framförhållning under säsongen. Tiden ni bokat är när ni ska vara på plats, ni behöver inte komma tidigare. Räkna därefter att det tar upp emot 2 timmar innan ni är klara.

När du har bokat ditt hopp får du en bekräftelse på mail där all info finns med så oroa dig inte om du glömmer att fråga något.

Till bokningssidan »

Väder på hoppdagen

Fallskärmshoppning är väderberoende men det finns tyvärr ingen prognos som kan ge svar på om det går att hoppa eller inte, vare sig i morgon, övermorgon eller nästa vecka.

Varje morgon gör hoppledare och piloter en bedömning och sedan skickar vi SMS till bokningskontakten senast 2 timmar innan man skall vara på plats. Behöver ni åka tidigare ringer ni Kundservice på 08 – 410 458 67 och kollar status.

Café

På hoppfältet har vi restaurang/cafeteria som erbjuder maträtter samt kalla och varma drycker.

Från instruktören får ni reda på vilken färg din fallskärm har så vännerna kan följa dig sista biten ner före landning. Oftast så landar man precis bredvid picknickområdet.

Våra tandeminstruktörer

Möt våra tandeminstruktörer och frifallsfotografer du kan komma att hoppa med!


Mattias Flybring

Tandeminstruktör

Han älskar att hoppa fallskärm mer än något annat och det ingår alltid ett gott skratt i sällskap med Flybring.

Melina Mäkinen

Tandeminstruktör

Life is to short, we need to live and be happy.

To fly is everything. Friends, sky, love and family!
Will never stop.

Patrik Ingel

Tandeminstruktör

Hoppa fallskärm, Där tiden stannar och livet börjar

Philip Sjöberg

Tandeminstruktör

Sikta mot stjärnorna, så tar jag dig halvvägs dit. I säkra händer sedan 2010, med målet inställt på din upplevelse. Livet är alltid bäst ovan marken.

Oskar Rödin

Frifallsfotograf

Oskar Rödin, en friare själ får man leta länge efter som har ett sikte på att expandera universums magi och att maximera nuet, genomför sin nionde säsong hos oss och är inte bara en erfaren kameraman utan har även erfarenhet vår verksamhet generellt.

Han må vara från stjärnorna men i denna lilla människovarelse så föredrar han att flyga fram och helst tillsammans med sina medvarelser.

Exequiel Mignani

Tandeminstruktör

Showing people the reality of freefall, while watching them transition from fear to accomplishment is one of the most rewarding activities I’ve ever taken part of.

Världens bästa hoppflygplan

"Twin Otter"

För att två motorer är bättre än en

Mer om fallskärmshoppet

Du sitter i planet och njuter av utsikten och kanske pirret i magen. Plötsligt står du i dörren och tittar 4.000 meter ner mot marken, då är det väldigt svårt att få grepp om vad som är på väg att hända.

Efter det fria fallet när ni hänger under fallskärmen går det inte riktigt att beskriva hur det känns, det är olika för de flesta, men förbered dig på något utav det häftigaste du någonsin upplevt. När ni landat kopplas du loss, men rusa inte iväg på en gång, flera hoppare är på väg in att landa där ni är. Låt selen vara på tills instruktören kommer och hjälper dig, ta några djupa andetag. DU HAR HOPPAT FALLSKÄRM!

Om du bokat fotografering får du en länk med alla minnen som skickas till din e-postadress, det brukar ta ungefär 4-6 timmar att få länken.