Hoppa till innehåll

Vanliga frågor & svar

Kan jag ha glasögon på mig?
Ja. Vi har gogglar där glasögon får plats under.
När är det bäst att hoppa?
Omöjligt att säga, en krispigt klar fredag i september när man ser till Stockholm, kan vara lika fantastisk som en strålande varm söndag i augusti eller en halvmolnig tisdag i juni.
Har ni grupprabatter?
Kontakta oss för information om grupprabatter (vid fler än 3 personer): Phone: 08-410 458 67 Email: tandem@skydive.se
Kan jag boka foto/video på plats?
Vi kan inte garantera att vi har tillgång på fotografer om ni köper foto/video på plats men det går ofta att lösa. För att vara säker på att få foto/video, boka in det redan vid bokningstillfället.
Kan min polare som följer med köpa ett hopp på plats?
Säg till direkt när ni kommer fram att ni skulle vilja vara fler, om det finns lediga sloter kan det gå att lösa direkt. Är det fullbokat kan det ibland gå att lösa med ompusslande och lite extra väntetid. Det bästa är såklart att säga till din polare långt innan att det är inget att fundera över, så bokar ni in det redan vid första bokningstillfället! 🙂
Kan jag ta med min egen gopro under tandemhoppet?
Nej, inga typer av kameror eller mobiltelefoner får medtagas. Vill du ha foto/video från hoppet får du boka foto/video. Det är av säkerhetsskäl som vi inte tillåter tandempassagerarna att ta med sig saker i frifall.
Kan jag som bokar hoppet sätta en annan person som kontaktperson?
Du som bokar kan sätta en annan person som kontaktperson, det är dock mycket viktigt att den personens kontaktuppgifter är korrekta så vi kan skicka ut SMS med information om hoppet blir av eller inte 2 timmar innan bokningstiden. Se också till att den personen är väl införstådd med bokningsproceduren och hur de hittar till Gryttjom.
Är jag som tandempassagerare försäkrad?
När du genomför ditt tandemhopp hos oss i Stockholms Fallskärmsklubb är du försäkrad genom Svenska Fallskärmsförbundets försäkringsbolag Söderberg & Partners. Se http://www.sff.se/index.php/fakta-for-hoppare/forsakring för mer detaljer.
Kan vi ta med oss egen picknick?
Har ni picknick med er finns det flera picknickbord ni kan använda. Det finns gräsytor nära landningsområdet med bra sikt så ni kan se hopparna landa.
Finns det en åldersgräns för tandemhopp?
Lägsta ålder för att hoppa tandem är 12 år med målsmans godkännande, någon övre åldersgräns finns inte.