Hoppa till innehåll

Ett tightare manifest ger effektivare flygning

Ett stort mål klubben har för den här säsongen är att öka effektiviteten, se till att det görs fler lifter, och utförs fler hopp. En stor del av detta jobb ligger naturligt på de som arbetar i manifestet.

En så bra arbetsmiljö som möjligt
Manifestet är en arbetsplats. Personen som sitter där för dagen utför ett av de viktigaste jobben man kan göra för klubben och ja det är bitvis ett mycket stressigt jobb. Gör er del för att ge honom eller henne en så bra arbetsmiljö som möjligt. Hur bra manifestorn får chans att utföra sitt jobb påverkar nämligen oss alla. Ju bättre manifesteringen fungerar, desto mer kan vi alla hoppa, och i förlängningen påverkar det även klubbens ekonomi och slutligen hur billigt vi kan hoppa.

Vad kan du som hoppare göra?

Tänk till en extra gång på hur du själv föredrar att ha det när du är på din egen arbetsplats, innan du blir ett ev. störningsmoment på någon annans.

  • Undvik onödigt spring till manifestet. Om ni har en fråga, tag en sekund och fundera på om det kanske är någon annan på verandan som kan svara på den.
  • Undvik att låna saker/hämta saker/ska bara ta en sak/checka ut saker från manifestet. Låt manifestorn själv ha kontrollen över saker som lånas ut och hämtas eller checkas ut.
  • Om ni vill låna datorn eller skriva ut något, låt det vänta tills hoppdagen är över.
  • Och framförallt, om manifestorn säger ifrån, respektera detta! Börja inte argumentera.

Slutligen
I manifestet är manifestorn ord lag. Visa tacksamhet för det jobb som manifestorerna utför (bjud på en glass eller säg Bra jobbat vid dagens slut!). Det bidrar i sin tur till en god arbetsmiljö för dem. Om alla gör detta skapar vi en bra grund och goda möjligheter till en rekordsäsong!

Jessica, en av våra många grymt duktiga manifestorer!