Hoppa till innehåll

Veckan som varit, v17

Säsongens första hopphelg har minst sagt varit händelserik!
 
Under torsdag förmiddag fick vi besök av humorgruppen ”I just want to be cool” och deras kamerateam. Med nästan 1 miljon prenumeranter är de en av Sveriges största Youtubekanaler. Humorgruppen består av tre stycken killar, varav två av dem hoppade sitt första tandemhopp.
 
Fredagen (valborgsmässoafton) bjöd på en extrainsatt hoppdag och vädret var på vår sida! Vi fick se ett flertal medlemmar göra sina första hopp för året. Sista liften för dagen bjöd på banan-prec där vinnaren blev Kalle Sundholm, grattis! Kvällen avslutades med invigning av vår nya veranda vid nedre som anläggningsgruppen har byggt. Det blev grillning på ett coronasäkert sätt och kvällens höjdpunkt var den fina majbrasan som lyste upp vårhimmeln. Extra stort tack till Anton Westerlund som visat stort engagemang och byggt för fullt på verandan!
 
Under lördagen startade tandemsäsongen igång och först på tur var influencern Hanna Friberg som besökte oss under morgonen. Med nästan 215 000 följare på Instagram driver hon även en egen Youtubekanal, podcasten Måndagsvibe och släpper bl.a. klädkollektioner. 10-mannalaget i speedformation hoppade och övade flitigt. Säsongens första stormöte hölls i hangaren och vi vill tacka Nico Emanuelsson som roddat så lyxigt med livesändning! Sändningen går att ta del av även nu i efterhand på SFs Facebookgrupp.
 
Söndagen gav oss en fin start med en liten regnskur under eftermiddagen som inte ställde till för mycket. Dagen bjöd även på säsongens första cutt. Makkara dukade upp för en ordentlig brunch som ökade vindbelastningen på samtliga mätta matgäster 😉
 
Antal hopp (fredag – söndag): 456
Antal lifter (fredag – söndag): 28

Under helgen gjorde Oscar Högberg och Raul Riffo sina första HL-dagar!

Efter en riktigt bra långhelg har vi mycket att se fram emot denna säsong!
/ Kimberly och Raul

Helgen i bilder