Hoppa till innehåll

Är ni redo för magisk hösthoppning?

Septemberhoppning kan verkligen vara något av det vackraste! Dels färgskiftningar i skog och mark, den krispiga och klara höstluften men också att vi får återigen göra riktiga sunset-hopp! 

Vad händer i helgen?

Redan i söndags smög vi igång hösthoppningen. Men man kan väl säga att det är nu till helgen, 7-8 september, som den drar igång ordentligt.
På lördag blir det Speed Star Scramble-tävling över Gryttjom. Det är hela 30 hoppare anmälda! På kvällen efter månadens stormötet blir det filmvisning och prisutdelning.

Ser jag veckohoppning i kalendern?

Nästa vecka (13-14 september) är det SM i Speed Formation över Gryttjom med hela sex lag anmälda. Tack vare tävlingen har klubben planerat in vardagshoppning torsdag och fredag. Lite annorlunda hopptider dock. Torsdagen är träningsdag  och då är det hoppning kl 9-18. På fredag är det dags för första tävlingsdagen och då är det hoppning kl 9-19 (därefter kommer skymningen). Även om det är träning och tävling på agendan så finns det självklart platser för de skojhoppare som vill passa på att klämma några vardagshopp. Lördagen är tävlingens sista tävlingsdag och då är det hoppning som vanligt mellan kl 10- 18.

Rookie-helg

Den tredje helgen i september bjuder klubben in till Rookie-freefly. Detta är säsongens sista rookie-läger. Rookie-freefly är till för den som ännu inte testat på friflygning eller som inte gjort så värst många friflygarhopp.

Berätta om årsfesten!

I år är planen att för första gången, sedan minst 80-talet, ha årsfesten på hoppfältet och innan säsongen är slut. Datumet för årets fest är 28 september. För den som är med i SFs medlemsgrupp på FB så finns ett event man kan följa. Mer info kommer!

Och sedan kommer oktober

Ja vi slutar ju inte hoppa bara för att september tar slut. Klubben har även två hopphelger i oktober. Mer om dom senare…

Hoppledarkandidat?

Har du planerat att gå förbundets hoppledarutbildning i vinter? Glöm då inte att göra din praktik. Boka in dina dagar snarast. Och ja ni kan vara flera som praktiserar samma dag. På utbildningskortet för hoppledare kan du läsa mer om vad som måste göras och gås igenom. Se SBF:en.