Home Events SPEED SKYDIVING KLUBBMÄSTERSKAP

SPEED SKYDIVING KLUBBMÄSTERSKAP

Under första helgen i oktober välkomnar Henrik Raimer och Sussi Leal er till att få medverka i ett Speed Skydiving Klubbmästerskap!

Raimer startade sin resa inom Speed Skydiving 2013 och har sedan dess rest runt om i världen och vunnit VM-Guld, VM-Silver, EM-Brons och ett flertal SM-Guld. Detta är med andra ord ett perfekt tillfälle att antingen prova något nytt, utvecklas vidare i grenen eller helt enkelt ta tillfället att lära sig av både Sussi och världsrekordsinnehavaren. Vill man prova på Speed Skydiving, men inte öppet presentera sina resultat så är givetvis det också helt okej. Dock missar man chansen att vinna fina hemliga priser!

Inga förkunskaper krävs. (En fördel kan däremot vara om man är van vid att vinkla eller dyka mot en formation).

Organizers: Henrik Raimer & Sussi Leal.

Krav: C-licens (enligt SBF). Hård hjälm. Dytter (helst två stycken). Man ska inte ha tävlat i grenen på SM-nivå senaste 3 åren för att få delta. Man ska medverka under en obligatorisk säkerhets- och utrustningskontroll som hålls av Raimer.

Upplägg: Som deltagare får man under helgen göra fritt antal hopp, endast det bästa räknas med i tävlingen. Raimer kommer vara tillgänglig fr.o.m. fredagkväll för genomgångar/kontroller. Väl under helgen kommer ni även kunna ta del av tips, debriefs och bedömning av utförda hopp av både Sussi och Raimer.

Ingen föranmälan eller anmälningsavgift! Ta med dig hoppkompisarna och utmana dem i vem som är snabbast. Det är bara att dyka upp och köra, det blir kul!


Date

2021 02 - 03 Oct

Time

All of the day
Henrik Raimer

Organizer

Henrik Raimer

Kostnad

Free

Dagar kvar till eventet

The event is finished.

Scroll to Top
Copy link